starting October 2009
Jiri Stift, Essensia’s executive Chef, introduces a new autumn-inspired Menu at Essensia restaurant.
The menu highlights the best seasonal Czech dishes such as Foie Gras and Oxtail Terrine with Caramelised Apples; Roasted Quail with Carrot Puree and Chanterelle Mushrooms; as well as traditional Asian fare.
For more information and reservations, please contact us at +420 233 088 777 or email moprg-essensia@mohg.com.
...................................................................................................................
Šéfkuchař restaurace Essensia, Jiří Štift, představuje nové podzimem inspirované menu.
Na jídelním lístku tak najdete ta nejlepší sezónní jídla jako Foie Gras s terinou z hovězí oháňky s karamelizovanými jablky; pečenou křepelku s karotkovým pyré a liškami; a samozřejmě také tradiční asijské speciality.
Rezervace přijímáme na telefonním čísle +420 233 088 777 nebo e-mailové adrese moprg-essensia@mohg.com.
Delete