25.5. – Hostující sommelier/ hosting sommelier Lukáš Nádvorník
Fiano di Avelino 2009 DOC
Mozzarella di Bufala s pečenými rajčaty a rukolou, bazalkové pesto
Mozzarella di Bufala with Roasted Tomato and Rocket, Basil Pesto
Greco di Tufo 2010 DOCG
Restované Vitello Tonnato, kapari a nakládaný artyčok, listový salát s ořechovým olejem
Pan Seared Vitello Tonnato, Capers and Pickled Artichoke, Salad with Walnut Oil
Lacryma Christi del Vesuvio 2007 DOC
Čerstvé Linguine, 12 hodin pozvolna dušené ragů z králíka a zeleniny, Parmezán
Fresh Linguine, 12 hours Slowly Stewed Ragout of Rabbit and Vegetable, Permesan
Taurasi Fatica Contadina 2004, DOCG
Hovězí tournedos balené v pančetě, pečené brambory a grilovaná zelenina
s česnekem a čerstvými bylinkami
Beef Tournedos wrapped in Pancetta, Roasted Potatoe and Grilled Vegetable with Garlic and Fresh Herbs
Taurasi Fatica Contadina 2001, DOCG
Výběr Italských sýrů
Selection of Italian Cheesses
Sestavte si své vlastní degustační menu
Compose your own tasting menu
Menu:
5 course 1390,- Vína: 5 course 990,-
4 course 1290,- 4 course 890,-
3 course 1090,- 3 course 790,-
2 course 990,- 2 course 590,-
Delete